Atlastminute

Atlastminute

O nas

Seljalandsfoss

Atlastminute.net je spletna stran, ki ponuja poceni ponudbo potovanj, med drugim poceni letalske karte po evropskih prestolnicah in po svetovnih počitniških destinacijah, poceni pakete, ki zajemajo nastanitev in letalske karte, last minute ponudbe ter ostale koristne nasvete med potovanjem.

 

Za Atlastminute stoji ekipa popotnikov, ki hrepeni po raziskovanju evropskih prestolnic, počitniških destinacijah ter seveda jadranske in mediteranske obale. V pričakovanju po novih izkušnjah in doživetjih nestrpno čaka, da bo lahko po ugodnih cenah odpotovala nekam drugam, raziskala nov kraj, naravo, kulturo, nove ljudi in njihove običaje.

Kljub pustolovskega pridiha pa so potovanja tudi izobraževalna in  poučna. K temu temelji tudi naše ime ATLAS, ki predstavlja knjigo v kateri je zbirka nasvetov, galerija slik, popotniških blogov, novic in ostale ponudbe za vas.

Če tudi vam potovanja predstavljajo nekakšen beg, raziskovanje in način izobraževanja, možnost ustvarjanja prijetnih trenutkov ter se vsakega potovanja veselite in ga nestrpno čakate in seveda radi  potujete po najugodnejših cenah se pridružite ekipi Atlasa in ne zamudite Atlas Last Minute novic.

 

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

%d bloggers like this: