Atlastminute

Atlastminute

Amsterdam – letalo in avtobus od 68 eur na osebo

Povratna letalska karta in avtobusni prevoz od 68 eur na osebo!

Letalo in avtobus

Na spletu smo opazili, da vas veliko išče poceni letalske karte do Amsterdama. Ker se karte gibljejo okoli 140 eur (iz Ljubljane), smo poiskali kombinacijo letala in avtobusa. Skupna cena znaša 68 eur na osebo, torej polovična cena ostalih ponudb. Kot primer navajamo naslednjo možnost:

letalska karta iz Trevisa do Eindhova z nizkocenovo letalsko družbo Ryanair od 29,7 eur na osebo (povratna karta)

Primer:

treviso-eindhoven

avtobus iz Eindhovna do centra Amsterdama od 38,5 eur na osebo (povratna karta)

Primer:

edinhoven-amsaterdamtrain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zemljevid

Nastanitev

V rubriki hoteli boste kmalu lahko izbirali med ostalimi hoteli, ki so na razpolago v želenem kraju. Lahko pa obiščete tudi druge spletne strani, ki ponujajo rezervacije prenočišč, kot so booking.com, hotels.com ali še ceneješi hostelworld.com.

Prevoz do letališča

Do letališča (enosmerni ali povratni prevoz) vas ugodno pripelje  GoOpti. Družba ponuja različne tipe prevozov, ki se lahko v celoti časovno  prilagodijo posamezniku. Povezuje letališča in kraje v Sloveniji, Avstriji, Nemčiji, Italiji, na Hrvaškem in Madžarskem. Nudijo ugodne skupinske prevoze od 14 € v že naprej določenih terminih.

Možni so tudi individualni prevozi (po Sloveniji in v tujini), ki jih najdete na prevoz.org. Prevoze nudijo posamezniki s katerimi potujete do želene lokacije (primer: Lj-Trst najdete za 25€ ali manj, odvisno od posameznikov). Spletna stran blablacar.com prav tako ponuja mednarodne prevoze, kjer poiščete želen termin in uro (primer Trst- Milano za 25 €).

 

Video

Leave a Reply

%d bloggers like this: