Atlastminute

Atlastminute

Indija (Delhi) – letalska karta od 274 eur na osebo

Povratna letalska karta z Dunaja do Delhi (Indija) od 274 eur na osebo.

Letalo

Tokrat smo našli ugodne letalske karte z Dunaja do Indije (Delhi). Letalska družba Transaero vam ponuja ugodne povratne letalske karte od 274 € na osebo!!! Akcija velja le za odhode od maja do septembra 2015. Rezervacija letalske karte je možna na spodnji povezavi.

Primer za termin od 28. 8. do 11. 9. 2015:

Letalska karta: Dunaj – Delhi – Dunaj za 274 € na osebo (Budgetair.it)

Letalska karta: Dunaj – Delhi – Dunaj za 288 € na osebo (Flugladen.de)

delhi- vienna

 

 

Nastanitev

V rubriki hoteli boste kmalu lahko izbirali med ostalimi hoteli, ki so na razpolago v želenem kraju. Lahko pa obiščete tudi druge spletne strani, ki ponujajo rezervacije prenočišč, kot so booking.com, hotels.com ali še ceneješi hostelworld.com.

Prevoz do letališča

Do letališča (enosmerni ali povratni prevoz) vas ugodno pripelje  GoOpti. Družba ponuja različne tipe prevozov, ki se lahko v celoti časovno  prilagodijo posamezniku. Povezuje letališča in kraje v Sloveniji, Avstriji, Nemčiji, Italiji, na Hrvaškem in Madžarskem. Nudijo ugodne skupinske prevoze od 14 € v že naprej določenih terminih.

Možni so tudi individualni prevozi (po Sloveniji in v tujini), ki jih najdete na prevoz.org. Prevoze nudijo posamezniki s katerimi potujete do želene lokacije (primer: Lj-Trst najdete za 25€ ali manj, odvisno od posameznikov). Spletna stran blablacar.com prav tako ponuja mednarodne prevoze, kjer poiščete želen termin in uro (primer Trst- Milano za 25 €).

 

Video

Zemljevid

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: