Atlastminute

Atlastminute

Nepal – povratna letalska karta od 298 eur

Povratna letalska karta iz Zagreba do Nepala od 298 eur na osebo.

Letalo

Preko spletne strani flydubai.com lahko kupite ugodne letalske karte do Nepala. Na primer povratna letalska karta iz Zagreba v mesecu maju že od 298 EUR na osebo. V ceno vozovnice je všteta tudi ročna prtljaga 7 kg in oddana prtljaga 20 kg. Akcija velja za potovanja med 13. aprilom in 13. junijem 2015. Nakup je možen do petka, 27. februarja 2015, do polnoči. Rezervacija letalske karte je možna na spodnji povezavi.

Letalska karta: Zagreb – Nepal – Zagreb za 298 € (Flydubai.com)

Primer:

zagreb-nepal

 

Nastanitev

V rubriki hoteli boste kmalu lahko izbirali med ostalimi hoteli, ki so na razpolago v želenem kraju. Lahko pa obiščete tudi druge spletne strani, ki ponujajo rezervacije prenočišč, kot so hotelscombined.combooking.com in hotels.com.

Prevoz

Do letališča (enosmerni ali povratni prevoz) vas ugodno pripelje  GoOpti. Družba ponuja različne tipe prevozov, ki se lahko v celoti časovno  prilagodijo posamezniku. Povezuje letališča in kraje v Sloveniji, Avstriji, Nemčiji, Italiji, na Hrvaškem in Madžarskem. Nudijo ugodne skupinske prevoze od 14 € v že naprej določenih terminih.

Možni so tudi individualni prevozi (po Sloveniji in v tujini), ki jih najdete na prevoz.org. Prevoze nudijo posamezniki s katerimi potujete do želene lokacije (primer: Lj-Trst najdete za 25€ ali manj, odvisno od posameznikov). Spletna stran blablacar.com prav tako ponuja mednarodne prevoze, kjer poiščete želen termin in uro (primer Trst- Milano za 25 €).

Video

 Zemljevid

Leave a Reply

%d bloggers like this: